Hvad er et forbrugslån

Man ser ofte reklamer i fjernsynet, hvor forskellige realkreditinstitutter prøver at lokke dig med hurtige forbrugslån. Men hvad er et et forbrugslån i grunden? I denne artikel forsøger vi at svare på, hvad et forbrugslån indebærer.

Når man går ned i banken for at tage et normalt lån, skal man stille noget til sikkerhed for lånet. Det kan for eksempel være i form af pant i hus eller bil. Hvis du så pludselig ikke kan betale lånet tilbage, vil banken så indkassere det, du har stillet til rådighed og derved mindske tabet.

Et forbrugslån er et lån, hvor du ikke behøver at stille noget til sikkerhed. Tilgengæld er det ofte maksimalt 25.000 kroner, man kan få lov til at låne på denne måde og renten vil være markant højere end ved de normale banklån.

Når du låner penge i en normal bank, skal du redegøre for, hvad pengene skal bruges til. Hvis ikke bankmanden mener, at det du ønsker at låne til er vigtigt nok, kan du risikere, at du ikke får lånet godkendt. Ved et forbrugslån er der ingen, der stiller krav til, hvad dit lån skal bruges til. Her har du fuldstændig frihed til at vælge, hvad du vil bruge dine penge på. Nogle gange i dit liv vil der opstå situationer, hvor uforudsete udgifter dukker op. Her kan forbrugslånet være en mulighed, hvis du ikke kan få godkendelse i banken.

Her kan du finde en oversigt over de billigste forbrugslån på nettet.

Dette indlæg blev udgivet i Låneguide og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>