Tag et lån til julegaver

lån til julegaverJulen nærmer sig og de gennemsnitlige omkostninger til julegaveindkøb for en dansk husstand stiger drastisk hvert år. Det er derfor meget normalt, at det er svært at få det til at løbe rundt i julemåneden. Der er to åbenlyse muligheder for, hvad man kan gøre, når økonomien er trang i december måned:

  1. Den ene mulighed er, at stramme livremmen ind – og gøre din familie opmærksom på, at det har været et hård måned, og at der derfor ikke bliver råd til julegaver i år, der er på samme niveau som dem, der blev givet sidste år.
  2. Den anden mulighed er, at tage et forbrugslån til at dække de ekstra omkostninger, som man derefter betaler tilbage på i de første måneder af det kommende år. På den måde får du fordelt de svære udgifter udover flere måneder, og december vil derfor ikke virke så uoverskueligt rent økonomisk.

Der findes selvfølgelig ikke nogen facitliste her i livet, og du må selvfølgelig selv mærke efter, hvad der føles rigtig hos dig. Hvis du vælger løsningen med forbrugslånet, så har vi en masse gode redskaber og værktøjer til at finde det billigste lån.

Se vores oversigt over danske lån

Det er meget almindeligt at tag et lån til julegaver – og det er uanset, hvilket socialt lag man kommer fra. Julen skal være en højtid som man altid skal kunne huske, og hertil hjælper det, hvis gaverne er gode.

Dette indlæg blev udgivet i Lån og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>