Lån penge hos Ekspres Bank

Ekspres Bank har specialiseret sig i forbrugslån til private. Her lægges der særligt vægt på at det skal være en nem og overskuelig proces at tage et lån, som alle skal kunne finde ud af. Desuden gør Ekspres Bank meget ud af at overskueliggøre priser og renter, der iøvrigt hører til landet bedste. Hertil skal det nævnes, at de penge du låner hos Ekspres Bank er dine penge – og du skal ikke redegøre for, hvad de skal bruges til.

Hos Ekspres Bank kan du ansøge online og få svar inden for 15 minutter i deres åbningstid. Desuden kan du også lave beregning på dit lån her, hvor du let og enkelt kan regne på, hvor meget du kan betale om måneden og meget mere.

Ekspres Bank har bevæget sig indenfor den danske kredit banche siden 1987 under navnet HandelsFinans og var dengang en del af Danske Bank. Nu er de en af de største realkreditinstitutter med mere end 170.000 låneansøgninger om året. Hos Ekspres Bank er du i trygge hænder og du bliver ikke ført bag lyset af uigennemskuelige gebyrer og alt for høje renter.

Ansøg et lån hos Ekspres Bank

Dette indlæg blev udgivet i Forbrugslån og tagget , . Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.