Tag et lån til julegaver

lån til julegaverJulen nærmer sig og de gennemsnitlige omkostninger til julegaveindkøb for en dansk husstand stiger drastisk hvert år. Det er derfor meget normalt, at det er svært at få det til at løbe rundt i julemåneden. Der er to åbenlyse muligheder for, hvad man kan gøre, når økonomien er trang i december måned:

  1. Den ene mulighed er, at stramme livremmen ind – og gøre din familie opmærksom på, at det har været et hård måned, og at der derfor ikke bliver råd til julegaver i år, der er på samme niveau som dem, der blev givet sidste år.
  2. Den anden mulighed er, at tage et forbrugslån til at dække de ekstra omkostninger, som man derefter betaler tilbage på i de første måneder af det kommende år. På den måde får du fordelt de svære udgifter udover flere måneder, og december vil derfor ikke virke så uoverskueligt rent økonomisk.

Der findes selvfølgelig ikke nogen facitliste her i livet, og du må selvfølgelig selv mærke efter, hvad der føles rigtig hos dig. Hvis du vælger løsningen med forbrugslånet, så har vi en masse gode redskaber og værktøjer til at finde det billigste lån.

Se vores oversigt over danske lån

Det er meget almindeligt at tag et lån til julegaver – og det er uanset, hvilket socialt lag man kommer fra. Julen skal være en højtid som man altid skal kunne huske, og hertil hjælper det, hvis gaverne er gode.

Udgivet i Lån | Tagget , , | Skriv en kommentar

Billigt bredbånd fra You See – Den mest stabile bredbåndsløsning

Jeg har simpelthen gået utilfreds fra udbyder til udbyder, da jeg havde mobilt bredbånd, hvor jeg specielt var utroligt skuffet over 3′s elendige dækning på trods af at jeg bor i København K. Jeg begyndte derfor at forhøre mig blandt venner og bekendte, der alle anbefalede mig en stationær bredbåndsløsning fra YouSee.

Fordelen er, at der ikke hele tiden af udsving i nettet og, at det er langt mere stabilt. Jeg er utroligt glad for mit bredbånd, der er 100 % skarpt hele tiden. Hvis du vil vide mere om bredbånd fra YouSee kan du læse mere her.

Udgivet i Bredbånd | Tagget | Skriv en kommentar

Forklaring af ÅOP

I denne artikel, vil vi kort redegøre for, hvad ÅOP betyder og hvad det bruges til. Kendskab til ÅOP er vigtigt for en låntager, da det fortæller alt om, hvad lånet kommer til at kost i længden.

ÅOP står for Årlige Omkostninger i Procent. ÅOP dækker over de samlede udgifter en forbruger kommer til at betale, når både renter og gebyrer er inkluderet.

Det er et krav fra lovens side, at alle kreditinstitutter skal fortælle forbrugeren, hvad lånet koster i ÅOP. Dermed er det nemmere for forbrugeren, at sammenligne de lån som bliver udbudt og vælge den billigste løsning.

Så med andre ord, er det en god ide at tage udgangspunkt i ÅOP tallet, når du skal sammenligne de enkelte lån med hinanden.

Udgivet i Låneguide | Tagget , | Skriv en kommentar

Hvorfor skal man vælge et forbrugslån

Hvilke fordele ligger der i at vælge at tage et forbrugslån og hvilke situation er et forbrugslån mest hensigtsmæsigt? Det er spørgsmål vi forsøger at svare på i denne artikel.

De åbenlyse fordele ved forbrugslån er følgende

• Du får pengene på din konto i løbet af meget kort tid
• Du behøver ikke stille noget til sikkerhed
• Du skal ikke redegøre for, hvad pengene skal bruges til

Hvis du for eksempel skal bruge penge på ting som banken ikke mener er nogen investering. Det kunne for eksempel være en vielsesring, et nyt tv, en ny computer osv. Så kan et forbrugslån være den eneste mulighed. Dog skal man være opmærksom på, at forbrugslån har en højere rente end normale banklån.

Udgivet i Låneguide | Tagget , | Skriv en kommentar

Hvad er et forbrugslån

Man ser ofte reklamer i fjernsynet, hvor forskellige realkreditinstitutter prøver at lokke dig med hurtige forbrugslån. Men hvad er et et forbrugslån i grunden? I denne artikel forsøger vi at svare på, hvad et forbrugslån indebærer.

Når man går ned i banken for at tage et normalt lån, skal man stille noget til sikkerhed for lånet. Det kan for eksempel være i form af pant i hus eller bil. Hvis du så pludselig ikke kan betale lånet tilbage, vil banken så indkassere det, du har stillet til rådighed og derved mindske tabet.

Et forbrugslån er et lån, hvor du ikke behøver at stille noget til sikkerhed. Tilgengæld er det ofte maksimalt 25.000 kroner, man kan få lov til at låne på denne måde og renten vil være markant højere end ved de normale banklån.

Når du låner penge i en normal bank, skal du redegøre for, hvad pengene skal bruges til. Hvis ikke bankmanden mener, at det du ønsker at låne til er vigtigt nok, kan du risikere, at du ikke får lånet godkendt. Ved et forbrugslån er der ingen, der stiller krav til, hvad dit lån skal bruges til. Her har du fuldstændig frihed til at vælge, hvad du vil bruge dine penge på. Nogle gange i dit liv vil der opstå situationer, hvor uforudsete udgifter dukker op. Her kan forbrugslånet være en mulighed, hvis du ikke kan få godkendelse i banken.

Her kan du finde en oversigt over de billigste forbrugslån på nettet.

Udgivet i Låneguide | Tagget | Skriv en kommentar

Lån penge hos Extra Cash

Hos Extra Cash kan du tage lån uden at skulle forklare nogen, hvad pengene skal bruges til. Her stilles ingen krav, da det er dine penge. På deres hjemmeside kan du fuldstændig anonymt få at vide, hvad dine muligheder er mht. hvor meget du må låne.

Hvis du lige pludselig står og mangler penge hurtigt kan du nemt, hurtigt og anonymt ansøge om at få et ExtraCash lån. Her kan du låne op til 40.000 kr, og hvis du låner med din partner kan I låne op til 50.000 kr.

Ansøg et lån hos Extra Cash


Udgivet i Forbrugslån | Skriv en kommentar

Lån penge hos Alfa Lån

Lån op til 50.000 hos Alfa Lån. Alfa Lån udbyder lån til private kunder, som ikke har mulighed for at låne penge i banken eller som som ønsker at låne uden kritiske spørgsmål omkring lånets formål. Disse forbrugslån er ikke billigere end de fleste banklån, men ofte lettere og mere anonymt. Desuden stilles der ingen krav til, hvad lånet bruges til eller om der overhoved er behov for lånet.

Den pålydende rente hos Alfa Lån løber op i 18,5%, variabel rente. De årlige omkostninger (ÅOP) udgør 24,60% ved et lån på 30.000 kr. over 60 måneder. Hvis du ønsker at læse mere om lånet kan du klikke på følgende link.

Ansøg et lån hos Alfa Lån

Den pålydende rente er 18,5%, variabel rente. De årlige omkostninger (ÅOP) udgør 24,60% ved et lån på 30.000 kr. over 60 måneder. Ønsker du/I at se prislisten på de samlede kreditomkostninger, så klik her.

Udgivet i Forbrugslån | Skriv en kommentar

Lån penge hos Ekspres Bank

Ekspres Bank har specialiseret sig i forbrugslån til private. Her lægges der særligt vægt på at det skal være en nem og overskuelig proces at tage et lån, som alle skal kunne finde ud af. Desuden gør Ekspres Bank meget ud af at overskueliggøre priser og renter, der iøvrigt hører til landet bedste. Hertil skal det nævnes, at de penge du låner hos Ekspres Bank er dine penge – og du skal ikke redegøre for, hvad de skal bruges til.

Hos Ekspres Bank kan du ansøge online og få svar inden for 15 minutter i deres åbningstid. Desuden kan du også lave beregning på dit lån her, hvor du let og enkelt kan regne på, hvor meget du kan betale om måneden og meget mere.

Ekspres Bank har bevæget sig indenfor den danske kredit banche siden 1987 under navnet HandelsFinans og var dengang en del af Danske Bank. Nu er de en af de største realkreditinstitutter med mere end 170.000 låneansøgninger om året. Hos Ekspres Bank er du i trygge hænder og du bliver ikke ført bag lyset af uigennemskuelige gebyrer og alt for høje renter.

Ansøg et lån hos Ekspres Bank

Udgivet i Forbrugslån | Tagget , | Kommentarer slået fra

Lån penge hos GE Money Bank

Hvis du frygter at sidde inde med at alt for dyrt lån, som du aldrig kan betale tilbage, er du i trykke hænder hos GE Money Bank. Her får du tilbudt billige og fleksible lån til yderst konkurrencedygtige priser, som ingen andre små låneinstitutter kan leve op til. Endda uden du behøver at stille dit hus eller bil i sikkerhed.

Hos GE Money Bank kan du låne helt fra 5.000 kr til 200.000 kroner, hvor du får tilbud op til 120 måneders løbetid på lånet. På den måde er du selv herre over hvor meget du betaler tilbage om måneden. På deres hjemmeside kan du beregne månedlige afdrag og derved hvad der passer dig bedst.

GE Money Bank ønsker at gøre det hele så nemt som muligt for dig som forbruger. Derfor er ansøgningsprocessen yderst enkelt og meget hurtigt. Du ansøger lånet online og får svar inden 24 timer – så enkelt er det. Hvis din ansøgning bliver godkendt, får du lånedokumentet tilsendt samme dag. Når dokumentet er underskrevet og sendt tilbage får du pengene indsat på din NemKonto.

Ansøg et lån hos GE Money Bank

Udgivet i Forbrugslån | Tagget , , | Kommentarer slået fra