Om AJC.dk

AJC Forbrugslån er et dansk firma, der er grundlagt i 2010. AJC har det formål at formidle billige forbrugslån til de danskere, der har en træng økonomi her og nu.

Med vores simple og overskuelige oversigter kan du nemt og hurtigt få en indsigt i, hvor det er billigst at låne dine penge. Vi tilbyder et samlet overblik over lånefirmaer, lånemuligheder, samt årlige renter. På den måde undgår du at sidde for dyrt i det, hvis der er et billigere alternativ.

En krone sparet er en krone tjent. Finder du det billigste lån, kan du spare mange penge i årlige renter, da spændet mellem den billigste og dyreste låneudbyder er enorm.

- Se vores store oversigt over forbrugslån

Vi tilbyder dig over guides og informationer i forbindelse med at skulle tage et lån. Vores formål er også, at ruste dig bedst muligt inden du tager beslutningen om at låne penge i banken.

- Se vores guide til et billigt lån

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>